Wat is maatwerk?

Elke maatwerk frame is uniek en afgestemd op úw wensen en budget.
Daarom nemen we uitgebreid de tijd om
uw wensen te bespreken en te adviseren over model, materiaal en te monteren onderdelen.

Aansluitend aan dit gesprek volgt een uitgebreide meetsessie, waarbij we uw antropometrische maten met behulp van een hoog kwaliteit CAD computerpogramma vertalen naar een geoptimaliseerd frame voor uw lichaam.

Storoni CAD Voorbeld CAD tekening

Rendement.

Voor een beter rendement tijdens het fietsen is de positie op de fiets net zo belangrijk als de juiste maten van het frame.

De optimale aërodynamische positie, met de borst zo dichtbij mogelijk aan de horizontale buis, kan alleen door sommige atleten gedurende langere tijd worden volgehouden en dat wil zeggen dat vaak, afhankelijk van de persoonlijke lichaamsopbouw, deze ideale positie moet worden opgeofferd aan de mogelijkheid om meer kracht op de pedalen te kunnen uitoefenen.

De positie van de fietser wordt bepaald door drie steunpunten op de fiets: zadel, stuur en pedalen. Met elke kleine verandering van deze steunpunten, varieert de mogelijkheid om op een ergonomische manier de kracht op de pedalen uit te oefenen en de mogelijkheid om met meer of minder weerstand de lucht te doorklieven.

Na deze uitvoerige meetsessie hebben we genoeg gegevens om aan de slag te gaan en houden wij u tijdens het bouwen uitvoerig op de hoogte van de vorderingen.

Hoe wordt het frame gemaakt?

 

Italiano English

 

 

Facebook

 

Instagram

 

Google+